Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Autoutilitare vanuri izotermate

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 lei Lei
Out Of stock
Descriere
1. Boxurile izoterme sunt construite din pereti sandwich standard de productie proprie din fibra de sticla laminata de uz alimentar si polistiren extrudat de inalta densitate. Peretele frontal si tavanul au insertii multistratificate pentru sustinerea agregatului frigorific. Imbinarile peretilor se fac cu adezivi structurali tip Haenkel..Usile au acelasi tip de insertie pentru sustinerea sistemelor de inchidere. Imbinarile exterioare sunt protejate cu profile din aluminiu standard pentru carosari.

Podeaua este construita in regim autoportant acoperita cu sapa epoxidica autonivelanta ce confera protectie la trafic si hidroizolatie. Balamalele si sistemele de inchidere sunt din otel inox. Sistemul de inchidere este cu placa de presiune. Rama usii este din tabla de inox oglinda de 2mm, cu raza de racordare de min. 3mm pentru inchiderea corecta a garniturii.

Peretii laterali sunt protejati la interior cu profile din aluminiu.

2. Vanurile au peretii, tavanul si usa executate din fibra de sticla laminata de uz alimentar, izolatia fiind din polistiren extrudat de inalta densitate de grosimi diferite functie de regimul de refrigerare sau congelare. Aparatorile de de roti sunt prevazute la imbinari cu cornier din Al si chit de etansare. Peretele frontal este ranforsat pentru protectia soferului si pasagerilor in caz de deplasare accidentala a marfurilor sau in caz de accident.

Podeaua este asigurata mecanic fata de podeaua masinii.

Podeaua este construita in regim autoportant, cu grosimea de 70-100mm, acoperita co sapa autonivelanta din rasina bicomponenta tip Voramer, ce confera protectie la trafic si hidroizolatie. Usa suplimentara din spate este de asemenea din fibra de sticla de uz alimentar, izolata cu polistiren extrudat si cu insertie de rezistenta din Movipan. Peretii sunt protejati cu cornier din Al, jur imprejur. Balamalele si sistemele de inchidere sunt din otel-inox. Sistemul de inchidere este cu placa de presiune. Rama usii este din tabla de inox oglinda de 2mm, cu raza de racordare de min. 3mm pentru inchiderea corecta a garniturii.

Usa laterala de regula se blocheaza. La dorinta beneficiarului aceasta poate fi pastrata in functiune,
construindu-se la interior o usa suplimentara izolata. Imbinarile sunt chituite cu chit special dec tip Haenkel, avizat pentru spalare cu agenti
chimici pentru dezinfectie la presiuni mari.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura